Søndag, 25 november 2012 20:49

Sæsonens første turnering for U8

Tiden var kommet til sæsonens første stævne, og det var 27 forventningsfulde og glade spillere der
mødte op i Smidstrup-hallen henover lørdagen.
Sæsonens første turnering for U8 Joan Barløse
Tiden var kommet til sæsonens første stævne, og det var 27 forventningsfulde og glade spillere der mødte op i Smidstrup-hallen henover lørdagen. Grundet den store tilslutning i sæsonen har vi meldt 3 hold til i stævnerne sæsonen 2012/13.
 
Men først lidt om opstarten..
Vi er pt ca. 35 spillere på u8 og det er jo bare fantastisk at se sådan en opbakning. Så Viggo og undertegnede har haft nok at se til i starten af sæsonen. Heldigvis har vi været så heldige at Ida Møller efter lidt betænkningstid også fik lyst til at lege med på holdet. Dejligt når der er ca. 25 spillere der først er startet op i år.! Senest har vi også fået Sofia Deen fra u16 tilknyttet vores team, så nu har vi masser af muligheder til vores træning som foregår hver fredag i hal 4.
 
Træningen..
Vi har med de seneste ankomne trænere kunne gøre mere brug af stations-træning, så vi hele tiden holder vores spilleglade u8er i gang. Vi synes det er vigtigt de så meget som muligt har en bold i hånden, og ikke skal stå og vente i lange køer. Vi nyder at se at vi stort set er ca. 28-32 spillere til træning hver gang. Det er uanset om der skal tændes juletræ nede i byen, og julemanden gæster byen.! Så skønt vores unger nyder at være der, og de vil bare så meget håndbold-spillet. Ja de tæller ligefrem dagene til næste træning og stævne. Skønt.;)
 
Første stævne 2012/13..
Vi lagde ud lørdag formiddag med et hold der bestod af 1-års u8er og alle er lige startet med håndbolden. Desværre skulle de rende ind i 2 hold der var fejlmeldt i B-rækken.!
u8-billede nr. 2
privatfoto

Smidstrup erkendte deres fejl og at deres hold skulle have være i A-rækken. Det gav en snitter...men  heldigvis lod vores seje spillere ikke gå på af det, og glædede sig allerede til mødet med Børkop.
Børkop spillede også rigtig stærkt, og igen mig en gåde hvorfor de ikke var meldt i A-rækken.?? Fedt var det at vi formodede at score hele 3 mål i den kamp, og jubelscenerne efter de scoringer skulle opleves. Selv en Kenneth John Bang Jacobsen var blevet slået, selvom hans fejringer også var ganske fine i dagens kamp mod Børkop.;)
Forøvrigt bestod begge modstandere primært af 2-års u8-drenge, der havde spillet håndbold i længere tid, og klart skulle være meldt i bedste række..

Kære træner i Smidstrup og Børkop kend dit hold lidt bedre, og meld dem derefter hvis du har muligheden for det.!!
 
Vi var kommet til næste hold som primært bestod af nye håndboldspillere. De fightede det bedste de havde lært og her var modstanden straks mere fair. Vi havde lidt stolpe ud, men viljen og gejsten var virkelig også med her. Der blev vist rigtig flotte præstationer både i målet og ude på banen.
 
u8-billede nr. 3
privatfoto
Vi sluttede af med et rent pige-hold bestående af spillere der også spillede u8 sidste år, krydret med et par nye lovende talenter. Forventningerne var lidt store til disse tøser. Dog gik det ikke helt som håbet og vi kom hurtigt bagud 0-3 mod Taulov/Skærbæk 1.. Men vi ændrede lidt på forsvaret og vores offensive forsvar bar virkelig frugt. Desuden havde vi også her en sidste god skanse i målet, og med flere flotte indløb fra fløjen fik vi flot kæmpet også tilbage. Kampen endte 3-3 og vi var rigtig tæt på flere gange, men sejrsmålet udeblev i den kamp.

Sidste kamp var vi oppe mod Taulov/Skærbæk 2. Vi holdt fast i vores fine forsvarsspil fra første kamp, og nu kom vi rigtig til masser af fine afslutninger. Så glæden var rigtig stor da vi slutteligt havde vundet 7-4.
FHK u8 - seje tøser
privatfoto

 
Vil ikke udpege nogen spillere for i var alle 27 FHKere fantastiske og gjorde det så godt. Nu arbejder vi videre i træningslokalet, og så er der heldigvis kun 13 dage til næste stævne.;) Selvom det er kort tid har vi sikkert lagt et lag mere på. Vi hvad der skal trænes på fremadrettet og jeg er sikker på alle spiller uanset resultater igår, gik alle glade hjem efter en dejlig dag i Smidstrup-Hallen.
 
Tak til alle forældrere for et dejligt samarbejde og ikke mindst tak for den meget ros i kommer tilbage med.
Det sætter vi stor pris på, men husk på ris også er velkommen..;)
 
Vi ses til træning og snart stævne igen...Jubiiiiii....;))
 
 
Håndboldhilsen
 
Ida Møller, Sofia Deen
Viktoria Husaj og Kenneth Schlaikjær
(tg)