Onsdag, 21 november 2012 22:16

U6 træning - set med en far's øjne


En fars oplevelser af en FHK U6 træning

Arkivfoto - Åbenthus arrangement U6 Joan Barløse Arkivfoto - Åbenthus arrangement U6

Vi er kommet ind i hallen på gymnasiet og børnene samles om de to trænere Bo og Thomas, der er god tid til at hilse på hinanden og tumle lidt rundt med en bold. Det er i dag tredje træning efter åbent hus og der er igen mødt virkelig mange op, snart er to trænere ikke nok for at holde styr på de mange krudtugler.

Nye og gengangere. Flere af børnene har set hinanden før og igen i dag er der mødt helt nye ansigter op! det er spændene at se og høre hvad de forskellige har lavet i løbet af dagen og de nye får fortalt hvad de hedder.

Træningen starter. Opvarmningen starter og Thomas viser hvordan man snore armen rundt både forlæns og baglæns! Thomas tæller ned og når han siger stop skal man stå helt stille, til slut i opvarmningen leger vi stå trold og Thomas spørg hvem der vil være den og det vil Alle! Tag mig tag mig!! Bliver der råbt men kun fire kan blive valgt til at være den af gangen heldigvis leger de den samme leg af flere omgange.

Forældre og små søskende. På den ene side af hallen sidder der mødre og fædre og nogen har taget deres lillebror eller lillesøster med, det er meget rart at de er der, for hvis man vælter eller lige får brug for en tår og drikke så kan man lige løbe ud til dem, men helst kun for at drikke i drikkepauserne, det er Bo og Thomas der bestemmer hvornår der er drikkepause.

Balance og motorik. De ældste hopper ned i den anden ende sammen med Bo for at spille "rigtig" håndbold på små mål! dog er det en rød kegle der står på mål, og de mindre øver balance og andre motoriske evner, efter drikkepausen byttes der ende så alle prøver det hele, for nogle er det gribe bolden dagens store udfordring, for andre handler det om at turde deltage, heldigvis er der plads til alle.

Afslutningsvis Alle skal strække alle musklerne ud og imens falder børnene stille og roligt ned og er klar til at komme hjem. Bo og Thomas har med lidt hjælp fra forældre endnu engang formået og holde hele børneflokken i gang med gode og udfordrende aktiviteter.

Tak for denne gang! Vi glæder os til næste tirsdag kl. 17.00 hvor vi alle sammen igen mødes på gymnasiet.

U6 har oplevet en stor spillertilgang siden Åbenthus arrangementet. Så stor, at klubben er på udkig efter et par assistenter til holdets trænere og ungerne på banen.

Venlig Hilsen
Far til en meget håndboldglad Thilde

(tg)