Onsdag, 14 november 2012 18:31

U12 Pige kravler stille op i tabellen

U12 Pigerne tog igen point fra Sønderris Sportsklub. 2 Sejre i træk i en svær pulje.
Arkiv foto. Joan Barløse - wwwjoanbarlose.dk Arkiv foto.

Svær start
Pigerne mødtes foran hallen til aftalt tid men med 1 afbud og 2 sygemeldinger, måtte vi forstærke os med en spiller fra anden holdet - Sille. Hurtigt hentede en af forældrene Sille så turen kunne gå mod Esbjerg. Utroligt flot af Sille med så kort varsel kunne tage med.

Sønderris Sportsklub - FHK U14 Pige
1. halvleg:
Kampen begyndte til fordel for os og vi kom solidt foran, specielt vores forsvar stod virkelig godt og gjorde at modstanderne kom til dårlige chancer og svære afslutninger, som Anna i målet let kun pille eller gribe ud.

5-1 ved pausen

2. halvleg:
Sønderris ville mere end 1 mål og spillede sig til bedre chancer men vores målmand Anna, var som en mur, og tog stadig mange bolde. Sille som kæmpede flot fik blokeret en bold med hovedet og måtte lige have papir til næsen og en kort pause.
Generelt spillede pigerne med tålmodighed og højt bold tempo og kom til rigtig mange afslutninger.

Sidst i 2 halvleg kommer vores Keeper Edona på mål og laver flere flotte redninger, vi vinder 2 halvleg med 6-5 og vandt dermed kampen 11-6.

Trænet teamet: Anne, Annette og Allan syntes det er super flot kæmpet af pigerne og efter kampen var der ingen tvivl om, at de var trætte og brugte, få af pigerne havde fået pause. 


12-11-2012
Allan Windeballe
(TG)