Tirsdag, 30 oktober 2012 22:01

Åbenthus træning hos U6 var en kæmpe succes

Hvem kan få madrassen til den anden side. Konkurrencen var et stort hit mod slutningen af træningen. Joan Barløse Hvem kan få madrassen til den anden side. Konkurrencen var et stort hit mod slutningen af træningen.
For en lille måneds tid siden inviterede Fredericia Håndboldklub alle 4-5-6 årige til træningsaften.

Trænerstaben, består normalt af Bo jensen og Thomas Goltermann, de havde fået assistance af 3 fra klubbens trænerteam. Ingen kunne vide om der kom 5 nye eller 100 - måske endda flere.

Thomas Goltermann nævnte at han havde været noget nervøs dagene op til Åbenthustræningen. Der har været reklamer på Facebook, Dagbladet og børnene imellem. Det kunne ende i et fremmøde på 100 børn. Og når man normalt kun har 8-10 så er det noget af en omvæltning. Der var et fremmøde på 26 glade børn så 15-17 mand mere end der plejer at være. Det var til stort glæde blandt trænerne at se så mange.

Det vigtigste ved denne dag var, at de små skulle have en på opleveren og opleve hvad håndbold er. Få rødblussede kinder, grine og have det sjovt. Det var præcis det man kunne se til denne træning.
u6-aabent-hus-traening-3477

Gymnasiet havde venligst udlånt deres redskaber til åbenthustræningen, hvilket gjorde vi kunne gøre mere end vi plejer. FHK og Gymnasiet er igang med at få et samarbejde om netop disse redskaber, så de små kan få det bedste ud af træningen.

Det helt store hit var ståtrold, hvor der blev hvinet og grint. De var rigtigt gode til at hjælpe hinanden fri og høre efter når trænerne havde noget at sige.

Træningen afsluttede vi med høvdingebold, som tiltider kunne være lidt for actionfyldt. Dog var de små tårer hurtigt væk og erstattet af en bold så man kunne hjælpe sit hold mod sejr.
u6-aabent-hus-traening-3481

De meget trætte børn, takkede af med saftevand, frugt og kage.
u6-aabent-hus-traening-3503

FHK's Fotograf Joan Barløse har leveret alle billederne og dertilhørende galleri som kan ses ved at klikke <HER>

Fredericia Håndboldklub og U6 holdet - vil meget gerne takke alle de fremmødte til dette arrangement.
Vi håber at se jer igen til flere sjove træninger.

Venlig hilsen U6 Teamet og medhjælpere
bo-jensen thomas-goltermann kenneth-schlaikjaer thomas-larsen allan-windeballe
Bo Jensen
(U6)
Thomas Goltermann
(U6)
Kenneth Schlaikjær 
(U8)
Thomas Larsen
(U14 Drenge)
Allan Windeballe
(U12 Pige)