Onsdag, 26 september 2012 05:33

Tivoli Friheden Cup Århus - 2012

FHK havde 6 hold med til Tivoli Frithede Cup Århus.
Historier fra stævnets strabadser og holdenes præstationer

U10 pigerne
Pokalen kom med hjem! Efter utroligt flotte kampe og hård fight lykkedes det U10 pigerne at hæve pokalen, trods de var udmattede efter mange kampe. 
u10 pige tivoli cup pokal
Billedet er fra Facebook tak til Stine & Mathilde
u10 pige sejr
Billedet er fra Facebook tak til Stine & Mathilde

Flot gået af U10 pigerne!! og mon ikke træner teamet også er glade for det?

U10 Drengene
Drengene gav den gas både på banen og på skolen hvor de overnattede. På Jellebakke skolen, som var drengenes stævnehjem, var ingen i tvivl om hvem FHK 90´s U12 Drenge var, for de gav den gas. Pige jagt og slik gumleri var stilen på skolen og hårdt arbejde på banen.
Drengene kæmpede flot!  

U12 Pige
U12 piger kæmpede super godt! U12 pigerne var på en svær opgave! Men viste mod og vilje. Første kamp til årets tivoli cup stævne blev en hård kamel at sluge! Vi mødte U spillere der fysisk var en ½ til en hel gang større end vores de mindste spillere og det gjorde at vi glemte at tackle og forsvare, og det resulterede i at vi tabte 13-5. Næste kamp vågnede pigerne op og dækkede flot op! Igen var det de fysisk store piger der drillede og vi tabte kampen 10-5 (Red: den kunne vi godt have vundet) Efter en super hyggelig tur i tivoli lørdag aften stod den på gruppens stærkeste modstander Herning, pigerne gik på banen og igen var de støre end os! Men pludselig begyndte vi at tackle, vi stjal bolde og vi kørte igennem med gennembrud! Vi spillede så flot! Desværre kan man godt tabe kampe selvom man spiller helt vildt godt kampen endte 13-12 til Herning! Men vi var stolte! Sidste kamp var placeringskamp mod give og vi holdte fast i takterne fra Herning kampen og gjorde det færdigt med stor sejer. Pigerne viste Klasse! Og vi er stolte af dem! Hilsen Træner Teamet U12 piger!  

U12 Drenge
U12 Drenge U12-drengene viste gode tegn til Tivoli Cup Friheden Den 15-16 september deltog Fredericia Håndboldklubs u12-drenge i det aarhusianskehåndboldstævne Tivoli Cup Friheden, hvor det ad små omveje endte med en flot 4. plads i B-rækken. Drengene mødte lørdag morgen forventningsfulde op på Jellebakkeskolen i Aarhus, hvor alle klubbens hold var blevet indkvarteret. Luftmadrassernes pumper larmede på højtryk og glade forældre hjalp knægtene med at få styr på de sidste ting, inden turen gik mod Skæringhallen, hvor dagens to kampe skulle spilles. Drengene havde før stævnet kun spillet én kamp sammen, så der var ikke skruet op for forventningerne til, at drengene skulle spille de andre hold ud af banen. Det viste sig da også, at det ikke var helt let at få spillet til at hænge sammen. Det endte med to nederlag på 15-10 og 9-12 til henholdsvis Frederikshavn og Romalt.

Om aftenen stod den på skæg og ballade i Tivoli Friheden, der, som navnet antyder, er hovedsponsor for stævnet.
Drengene fik hver en billet med tilhørende turpas, og så var det ellers bare med at slå sig løs.
Drengene havde en god aften, hvor der blev kørt i karruseller, spist slik og som afslutning blev der sunget en god gammel FHK-sang i bussen hjem til skolen.

Søndag morgen stod vi op klokken halv syv. Det var hverken med drengenes eller trænernes gode vilje, men sådan er det nu engang, når man er på stævne. Og det er nu også hyggeligt nok. Drengene fik ryddet op og spist morgenmad, hvorefter turenigen gik mod Skæringhallen.
Efter lidt besvær med stævnebusserne og en hjælpende bil, eller to, fra forældrene, var drengene klar til den første kamp mod Nørre Djurs.
Drengene spillede en flot kamp, og man kunne tydeligt se, at der var sket en udvikling. De kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne, stod sammen, og trak med hiv og sving en 10-9 sejr i land. Den anden kamp vandt drengene også, og derfor stod vi med 4 point efter 4 kampe.
Det betød, at vi endte på en 2. plads i puljen, fordi et af de andre hold spillede med for gamle spillere, og var derfor ikke berettiget til at spille med om toppladserne.

I semifinalen mødte vi et rigtig stærkt hold fra Nr. Aaby. Vi kom skidt fra start og spillet hang ikke rigtig sammen.
Drengene var trætte og dommeren var ikke rigtig med os. Vi tog fat i drengene i pausen og fortalte, at det her altså var en semifinale, og at vi var nødt til at kæmpe, hvis vi ville vinde.
Det betød, at drengene gik på banen med fornyet tro på tingene.
De kæmpede sig op og var på et tidspunkt bagud med kun et enkelt mål.
Det var en sand fornøjelse at se dem spille og fighte på den måde.
Desværre gik pusten lidt af ballonen, og kræfterne slap op.
Kampen endte med et nederlag til en stærk modstander, men drengene kunne sagtens være indsatsen bekendt.

Den sidste kamp var en placeringskamp om 3-4. pladsen.
Drengene tabte desværre, men igen viste de gode takter både i forsvar og angreb.
Stævnet er et opvarmningsstævne til turneringen, og man må sige, at mulighederne for udvikling hos drengene ser rigtig gode ud.
De spillede et flot stævne og både forældre og trænere var stolte af knægtene. Nicklas Hoffmann og Nicolai Tøfting.

P.s. En stor tak til de mange forældre, som kom og støttede drengene. Det var både spillere og trænere glade for.

U14 Pige 2
FHK90 U14 Pige 2 sluttede fredagen af med halvanden times team building.
u14pige 2 - teambuilding
Det viste sig, at det i virkeligheden slet ikke er så nemt at lege med LEGO Duplo, som man gik og troede!
Team buildingen udløste mange grin og smil, og pigerne tog det gode humør og den gode stemning med til Tivoli Cup Aarhus dagen efter.
Vi havde to super gode kampe lørdag, og en dejlig eftermiddag/aften i Tivoli.

Stævnet toppede med en kneben sejr over Frederikshavn, som gjorde, at vi endte i en semifinale.
Pigerne udviste flot håndboldspil, fightede som et hold hele turneringen, og havde et helt hold af heppende forældre i ryggen. Pigerne hev en flot og overbevisende 3. plads hjem.

En fed oplevelse både for spillere og trænere!

U16 Drenge 2
Vandt deres række til tivoli friheden cup.

Vi spillede to kampe Lørdag og 3 kampe Søndag. Første kamp lørdag var mod IKV som vi spillede uafgjort mod da de scorede i sidste sekund fra midten.
Næste kamp mod Tema Nord 2 spillede vi ikke særlig god håndbold, men vandt alligevel overbevisende.

Søndag startede vi mod Frederikshavn som vi slog sikkert. Dermed var der “Finale” i de sidste to kampe som skulle vindes.
Første kamp mod Team Nord 1. (som havde vundet alle deres kampe) Det var en meget tæt kamp, men som vi dog førte det meste af kampen.
Vi endte også med at vinde kampen.

Den sidste kamp var med Nørre Djurs som skulle vindes for at blive 1’er. Kampen var meget lige, selvom vi førte hele kampen igennem.

u16 drenge 2 - sejrsbillede

Alt i alt har det været et meget fint stævne, hvor vi dog ikke har spillet det bedste håndbold, det endte med en sejr, hvilket viser drengenes kampgejst selv når det ikke fungere optimalt på banen. Godt Gået!